Stevige basis

Om op eigen kracht verder te kunnen, is het belangrijk dat een kind geen beperkingen voelt. Als erkend NDT-INPP therapeut gebruik ik de INPP-methode om neuro-ontwikkelingsvertragingen te verhelpen. Deze onvolgroeide reflexen staan aan de basis van veel leer- en gedragsproblemen, zoals dyslexie en ADHD. Door het onderliggende probleem aan te pakken verdwijnen de symptomen en krijgt uw kind een eerlijke kans.

Herkent u leer- of gedragsproblemen bij u kind en wilt u meer inzicht in wat INPP kan betekenen? Aan de hand van deze vragenlijst kunt u zelf controleren of er een verband is tussen reflexactiviteit en ontwikkelingsachterstand bij uw kind. Hoe vaker de vragen met ‘Ja’ beantwoord worden, des te groter de kans dat er sprake is van neuro ontwikkelingsvertraging (NOV). Is het antwoord 8 keer of meer ‘ja’ dan is behandeling van NOV vrijwel zeker nodig.

De ingevulde vragenlijst kunt u naar mij opsturen. Ik neem dan contact met u op om een intakegesprek te plannen. Voor het intakegesprek krijgt u een uitgebreidere vragenlijst. Deze helpt mij bij het stellen van de juiste diagnose.