Wie ben ik

Ik ben Dpagina6foto1-300x225aniëlle Bloemers, getrouwd en trotse moeder van een dochter en een zoon. Sinds
2010 hoort er ook een hele lieve, enthousiaste Golden Retriever, Dolly, bij ons gezin, die ik soms ook als hulp zal inzetten bij het coachen.

Ik heb 20 jaar ervaring in de psychiatrie als B-Verpleegkundige. Mijn ervaringen en deskundigheid heb ik uitgebreid met het volgen van verschillende opleidingen en cursussen waaronder een kindercoach opleiding, de opleiding voor Rots en Watertrainer, opleiding Neuro ontwikkelingstherapeut,  bal-a-vis-x cursus, cursus schrijfmotoriek, enz.

In mijn omgeving zie ik steeds meer kinderen die in het dagelijks leven tegen allerlei problemen aanlopen. Op leergebied, maar ook op het sociaal-emotionele vlak. Op school of thuis is niet altijd de kennis of de mogelijkheid om intensieve begeleiding te bieden aan deze kinderen. Voor deze kinderen wil ik graag iets betekenen. Daarom ben ik Bloemers kindercoaching gestart.

Visie:
Bij Kinderpraktijk Bloemers staat het kind centraal. Er wordt gewerkt vanuit het hier en nu, samen met het kind en ouders. Ik ga uit van de capaciteiten en kracht van het kind om tot een oplossing te komen.

Doelgroep:
Ik richt me op kinderen met de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.
Ik ondersteun  kinderen en ouders met hun hulpvraag. Door de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van het kind aan te spreken zal het kind in beweging worden gezet en zullen er veranderingen plaats vinden. Hierdoor komen er antwoorden op de hulpvraag.

Materialen:
In mijn praktijk maak ik gebruik van materialen die praktisch en handig zijn in het gebruik tijdens het coachen van kinderen.